Снимка pexels.comГерманец беше осъден на доживотен затвор, защото тровил колегите си, като

...
Снимка pexels.comГерманец беше осъден на доживотен затвор, защото тровил колегите си, като
Коментари Харесай

Германец тровил колегите си, като слагал живак и други опасни субстанции в сандвичите им

Снимка pexels.com

Германец беше наказан на пожизнен затвор, защото тровил сътрудниците си, като слагал живак и други рискови вещества в сандвичите им в продължение на няколко години, съобщи Асошиейтед прес, представен от Българска телеграфна агенция. В резултат на това един човек изпаднал в кома, а други двама са със съществени бъбречни проблеми.

``
реклама

Делото се гледаше в съда в Билефелд на над 300 километра западно от Берлин. Подсъдимият, който е на 57 години, беше приет за отговорен по обвинявания в опит за ликвидиране. Той получи оптималната присъда.

Мъжът, разпознат като Клаус О., беше задържан предишния май, откакто фрагменти от охранителна камера демонстрираха по какъв начин той поставя недоверчив прахуляк в сандвич на сътрудник в компанията, в която работел в град Шлос Холте-Щукенброк. При обиск в дома му била открита и примитивна химическа лаборатория и субстанция, която съдията по делото Георг Цимерман дефинира като " по-опасна от всички бойни сътрудници, употребявани през Втората международна война ". Мотивите на Клаус О. остават неразбираеми. По време на процеса той отхвърли да приказва. Прокурори считат, че той просто е желал да види сътрудниците си унищожени във физически проект.

В резултат на натравянето с олово и кадмий двама сътрудници на Клаус О., надлежно на 27 и на 67 години, получили хронично бъбречно заболяване, като и при двамата има риск да развият рак. Стажант на 23 години пък изпаднал в кома, откакто погълнал живак със сандвича си. Той е с трайно мозъчно увреждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР